Boek online succes.

BlackDesk is een creatief marketingbureau met een sterke voorliefde voor online. We ontwikkelen websites, helpen je beter vindbaar te zijn in Google door SEO en SEA, stippelen graag een krachtige social media strategie voor je uit en belichten je kansen op het vlak van e-mailmarketing. BlackDesk zorgt dat merken online werken.

Een goede website is het online visitekaartje van je organisatie. Sterker nog: het ontbreken ervan doet menig bezoeker twijfelen aan je bestaan. BlackDesk ontwikkelt sterke online identiteiten en activiteiten voor een tal van organisaties. We zorgen dat je merk online zichtbaar en vindbaar is doordat het bijvoorbeeld ‘hoog in Google’ staat of doordat je met doelgerichte online campagnes de juiste doelgroep bereikt. Online marketing is niet meer weg te denken als het om je merkidentiteit of merkactiviteit gaat. 

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites, die zowel aan de voor- als achterzijde intuïtief te bedienen zijn. Zelf pas je gemakkelijk content aan door het gebruik van krachtige, open source websystemen. 

Vertel ons je ambities en we stippelen graag een krachtige merkstrategie voor je uit met een speciale focus op je online activiteiten en kansen. 

Samenspel Online - Gemeente Goes
MAARTENMakelaardij - Online Bieden

Methode en werkwijze.

Wordpress

Open source CMS, veilig, gebruiksvriendelijk en flexibel.

Mobile first

Mobiel gebruik is hot! Dus design én development is als eerste gericht op mobiel.

API-integraties

Wij bouwen en integreren API-koppelingen (lees: slimme technieken om systemen met elkaar te laten communiceren).

Hosting

Stabiele hosting en snelle support zodat jij effect hebt van je website.

E-mailmarketing

Mooie e-mail designs, slimme campagnes en e-mail marketing automation.

Social media

Een passende social media strategie en de juiste koppelingen met je website.

Tags.

Online.

Blogs

Vorige dienst. Design.
Volgende dienst. Strategie.