Strategische marketing.

BlackDesk is een strategisch marketingbureau met liefde voor merken. We geloven dat sterke merken een grote overeenkomstigheid hebben, namelijk een klinkklare merkstrategie en een stevig fundament. Samen gaan we op zoek naar jouw merkstrategie en bepalen we welke marketingmiddelen daarbij passen. Het resultaat? Doelgerichte marketing die bijdraagt aan het verwezenlijken van jouw bedrijfsdoelstelling(en) en die past bij jouw merkidentiteit. 

Strategie zit verweven in onze dienstverlening. Trajecten starten altijd met de ‘waarom-vraag’ en een grondig vooronderzoek. Zo beginnen we elk branding traject met een grondig advies van een van onze strategen. Bij het ontwikkelen van een nieuw logo, website of campagne, beantwoorden we eerst een serie vragen om ervoor te zorgen dat je effect gaat behalen met onze activiteiten. Daar gaat ons marketinghart sneller van kloppen: jou organisatie succesvol maken met slimme creativiteit. 

Elk merk is uniek. Waar voor de één social media een veelbelovend platform is om te interacteren met klanten, is offline communicatie voor de ander kansrijk. Soms is een uitgebreide maatwerk webshop slim, soms is een eenvoudige landingspagina een slimmere investering. Strategie is maatwerk.

De BlackDesk diensten zijn dus doordrenkt van strategie. Daarnaast bieden we strategische begeleiding van bijvoorbeeld managementteams om een bedrijfskoers uit te stippelen. We ontwikkelen dan een traject op maat, waarbij we met interactieve sessies op zoek gaan naar de waarden, identiteit, doelen en het toekomstperspectief van jouw organisatie. 

Strategie - Goes Beter Bereikbaar
Re-branding Vensters - Strategie

Methode en werkwijze.

PDCA-model

Plan, do, check, act. We werken cyclisch en stellen de aanpak bij waar nodig.

Marketingadvies

Elk traject start met een helder marketingadvies, gebaseerd op je organisatiedoelen en plannen.

OGSM-model

Een krachtig model in zijn simpelheid. Objective, goals, strategy, measures.

Strategisch advies

Interactieve sessies, gericht op het beantwoorden van strategische organisatievraagstukken.

Activerend

Alle strategische begeleiding heeft als doel jou te activeren om strategisch te werken aan (niet in) je organisatie.

Merkbeleving

Dit alles met als hoogste doel: het verbeteren van de merkbeleving en behalen van de strategische doelen.

Tags.

Strategie.

Blogs

Vorige dienst. Online.
Volgende dienst. Design.