BlackDesk, een full-service marketingbureau uit Zeeland

Zeggen wij BlackDesk, dan zeg jij: een full-service-marketingbureau, een knettergoed bedrijf uit hartje Goes dat slimme creativiteit levert.

Natuurlijk niet! Al zou het wel kloppen als je dat zei – we leveren immers supergoeie marketing, maar het zijn natuurlijk te veel woorden om ons zo in de volksmond te omschrijven. Dit waren trouwens ook bijna te veel woorden voor een lekker lopende zin. Maar voordat we om de zaak heen draaien: BlackDesk is een full-service-marketingbureau en daar vertellen we je graag meer over.

Full-service-marketing, wat is dat?

Laten we dan meteen met de deur in huis vallen: full-service-marketing bestaat uit twee delen. De oplettende lezer was dat natuurlijk al lang opgevallen. Rest natuurlijk de vraag: wat houdt dat dan in? Marketing ken je natuurlijk. Jij kent die posters in bushokjes die jou de nieuwe aanbieding presenteert of reclames op tv of tijdens je YouTube filmpje, om maar wat te noemen. Jij kent natuurlijk ook een social media bericht die jouw triggert om een website te bezoeken, waar je dan uiteindelijk weer iets kunt kopen. Zo kunnen we nog wel even door gaan. Het is allemaal marketing. Om er dan toch maar een soort van definitie aan te hangen: alles wat een organisatie doet om zijn product of dienst te promoten.

Vind je dat nog wat te vaag? Blijf dan even hangen, BlackDesk maakt het graag concreet. Wij onderscheiden onze marketing bijvoorbeeld in offline marketing. Toffe flyers, spetterende magazines, posters; dat soort dingen. De tegenhanger daarvan is *tromgeroffel* online marketing, hoe kan het ook anders. Dan gaat het dus om e-mailnieuwsbrieven, maar ook strakke websites en sterke socialmediaposts. Het zijn trouwens zomaar wat voorbeelden, dus wat we noemen is zeker geen allesomvattende opsomming van marketinguitingen.

Terug naar de types van marketing. Naast online en offline marketing kent BlackDesk content marketing. Wie schrijft, die blijft. Wie toffe beelden maakt, die blijft uhm.. ook. Daarmee hebben we het wel een beetje te pakken: content gaat om tekst en (bewegend) beeld. BlackDesk is dol op content, omdat bij veel marketinguitingen de content voor kleur zorgt.

Als laatste hebben we dan nog (re)branding. Wat eigenlijk niks anders is dan jouw merk een boost geven, zodat je weer fris en fruitig in de markt staat. Een nieuwe of veranderde huisstijl bijvoorbeeld.

Zo, dat was de marketing. In een notendop natuurlijk. We kunnen er uren over schrijven, maar hiermee heb je wel een globaal overzicht van wat marketing (bij BlackDesk) inhoudt. De stap naar full-service is dan snel gemaakt: een marketingbureau die alle typen van marketing uitvoert. BlackDesk is dus zo’n full-serive-marketingbureau, waar alles onder één dak zit. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat is het ook!

Waarom dan full-service?

Als wij een website maken, ontwerpen we die, maken we foto’s, schrijven we de tekst en bouwen we de website zelf. En dat alles binnen een cirkel van een paar meter. Korte, heel korte, lijntjes dus. Wij hoeven meestal niets uit te besteden aan derden en kunnen jouw marketingvraag altijd beantwoorden. Superhandig toch?

Tegelijkertijd gaat die full-service niet alleen over het zomaar aanbieden van alle diensten. BlackDesk is ook nog eens enorm betrokken bij jouw bedrijf! Wij lopen vanaf het eerste uur met je mee en staan altijd klaar om advies te geven en al je brandende vragen te beantwoorden. Loopt een project ten einde, dan denken we mee over het vervolg. Vanzelfsprekend, wat ons betreft.

Afijn, zoals gezegd denken we met je mee. Tijd om af te ronden. Koffie? Je bent altijd welkom en mag altijd bellen.